Pe 25 Aprilie 4Fit te face castigator!

Participa la concursul "MyProtein" organizat de 4fit pe Facebook in perioada 10-24 aprile 2017, iar in 25 aprile esti castigator!

Concursul este  cu tragere la sorti iar premiile consta in 3 suplimente proteice MyProtein!

 

REGULAMENT CONCURS MyProtein

Sectiunea 1: Organizatorul Concursului

Concursul “MyProtein” este organizat de sc. RAZMED srl (denumita în continuare « Organizator ») cu sediul în Mun Iasi, Judet Iasi, România. Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial în cauza este întocmit si facut public conform legislatiei aplicabile în România.

Sectiunea 2: Locul si durata desfasurarii concursului  

Concursul „MyProtein” este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook 4Fit.ro Sport Nutrition. Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresa de e-mail valida.

Concursul se desfasoara in perioada 10-24 Aprilie 2017. In data de 25 Aprilie anuntam cei 3 castigatori alesi folosind aplicatia random.org

 

Sectiunea 3: Drepturi de participare  

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica, indiferent de vârsta, sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora. În cazul constatarii folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participantii respectivi vor fi descalificati.

 

Sectiunea 4: Protectia datelor personale

Organizatorul nu are ca scop strângerea si utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui concurs.

 

Sectiunea 5: Mecanismul concursului

Ce trebuie sa faci?

1. Like + Share (PUBLIC) la  postarea "Concurs" de pe pagina de Facebook 4Fit.ro Sport Nutrition.

2. Apreciaza pagina 4Fit.ro Sport Nutrition (Like pagina)

3. Lasa un comentariu la respectiva postare in care sa ne spui care este produsul tau preferat MyProtein si eticheteaza un prieten care ar putea fi interesat de concursul nostru.

Concursul se desfasoara in perioada 10-24 Aprilie 2017. In data de 25 Aprilie anuntam cei 3 castigatori alesi folosind aplicatia random.org

Organizatorul va lua legatura cu castigatorii si se vor stabili toate detaliile necesare pentru expedierea premiului.

 

Sectiunea 6: Premiile concursului

Locul 1:

Impact Whey Protein 5 kg

Locul 2:

Impact Whey Protein 2.5 kg

Locul 3:

Impact Whey Protein 1 kg


Sectiunea 7: Regulamentul concursului

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.4fit.ro la sectiunea Articole.

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în masura în care se va impune acest lucru. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra în vigoare numai dupa publicarea online.

Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

În cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiile nu vor fi acordate.

Sectiunea 8: Litigii  

Eventualele litigii aparute între Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

Organizatorul nu îsi va asuma nici o raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor câstigate de catre participanti.

Organizatorul nu îsi asuma nici o raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.

Organizatorul nu îsi asuma nici o raspundere în cazul în care îi sunt comunicate informatii false sau eronate.

Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati în derularea concursului ca urmare a actiunilor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.

Organizatorul îsi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.

Organizatorul îsi asuma responsabilitatea numai în ceea ce priveste acordarea premiilor.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea 4Fit sau a concurentilor înscrisi, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii înscrisi în acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din aceasta actiune.

Sectiunea 9: Contact

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa va adresati echipei de organizare: 4fit.ro@gmail.com

Mult succes tuturor!