Campanie motivationala, promovata si sustinuta de 4fit, destinata celor pentru care depasirea limitelor nu constituie o piedica in atingerea obiectivelor.

Miscarea inseamna sanatate, insa pe langa activitatea fizica desfasurata dupa un plan de antrenament bine ales, dieta constituie un alt factor important de care trebuie sa tii cont.

Prin aceasta campanie incercam sa te motivam in a alege un stil de viata sanatos ce presupune miscare si o alimentatie corecta. Pentru asta ti-am pregatit o serie de reduceri la cele mai cautate suplimente nutritive ce te vor ajuta sa obtii succesul in sala de antrenament.

Atentie! Oferta este valabila doar in perioada 9 Septembrie - 12 Septembrie 2016.

Proteina din zer - nu mai e nici un secret faptul ca zerul ajuta la sustinerea sintezei proteice, ceea ce duce la cresterea masei musculare. 

Aminoacizi - Aminoacizii stau la baza formarii proteinelor, reprezentand “caramizile” din care se constituie proteinele. Exista peste 20 de aminoacizi esentiali ce ajuta la refacere si furnizeaza energie organismului.

Pre-Antrenament - Activitatea fizica intensa epuizeaza organismul intr-un timp mult mai scurt. Pentru a face fata antrenamentelor intense, se recomanda consumul de suplimente de tip pre-antrenament ce asigura organismului energie, forta pentru un timp indelungat.

Creatina Monohidrata - este cea mai populara forma de creatina ce creste forta musculara, ajutand totodata la o refacere rapida si o recuperare usoara.

Nu trebuie sa fii puternic ca sa incepi, dar trebuie sa incepi pentru a fi puternic.