3 greseli pe care le fac incepatorii in sala de antrenament

Publicat 2 week ago 330 vizualizari

Esti incepator in sala de antrenament?

Atunci trebuie sa cunosti cateva dintre cele mai importante reguli ce te vor ajuta sa obtii tot ce e mai bun din fiecare antrenament. ...

6 motive pentru care femeile ar trebui sa ridice greutati

Publicat 2 week ago 493 vizualizari

Majoritatea femeilor evita antrenamentul cu greutati din teama de a nu capata un corp cu o masa musculara prea dezvoltata sau cu un aspect prea masculin.

Aceasta este una dintre conceptiile eronate din lumea fitness-ului feminin.

...

Cum alegem un supliment pre-antrenament?

Publicat on Wed, 09 November 2016 3212 vizualizari

Suplimentele pre-antrenament iti pot oferi energia si forta necesara in sala de sport, dar este usor sa te pierzi printre atatea nume, denumiri si ingrediente.

Daca iti doresti mai multa forta si energie in sala de sport, un supliment pre-antrenament este un bun inceput.

...

De ce proteina din zer?

Publicat on Wed, 09 November 2016 533 vizualizari

Despre proteina din zer ai tot auzit vorbindu-se la sala, pe internet, deci nu esti strain de beneficiile pe care ti-l ofera consumul de proteine.

Insa, un lucru este cert, nu se poate sa obtii tot ceea ce ti-ai propus doar antrenandu-te, la fel cum nu este posibil sa ajungi la perfomanta doar consumand proteine. ...

Campanie motivationala #4fitchallenge

Publicat on Tue, 11 October 2016 1868 vizualizari

Campanie motivationala, promovata si sustinuta de 4fit, destinata celor pentru care depasirea limitelor nu constituie o piedica in atingerea obiectivelor.

Accepta provocarea 4fit, iar noi te premiem! Ce trebuie sa faci? ...

De ce nu cresti in masa musculara?

Publicat on Tue, 27 September 2016 875 vizualizari

Daca te antrenezi de ceva timp si nu ai reusit sa adaugi nici macar un centimetru, doi, probabil faci una dintre greselile pe care le vei descoperi mai jos.

Daca faci parte din categoria celor care merg la sala de ani buni si te intrebi de ce nu ai inca masa musculara pe care ti-o doresti si pentru care zici tu ca "muncesti" de atata timp, acest articol iti va da raspunsurile de care ai nevoie. ...

Efectul muzicii asupra antrenamentelor

Publicat on Tue, 20 September 2016 299 vizualizari

Foarte multe persoane dintre cele care isi doresc sa se mentina in forma, ajung, dupa un timp, sa considere sportul o corvoada.

Daca, insa, atunci cand faci miscare, apelezi la ritmurile muzicii ...

Back to Gym

Publicat on Thu, 08 September 2016 1926 vizualizari

Campanie motivationala, promovata si sustinuta de 4fit, destinata celor pentru care depasirea limitelor nu constituie o piedica in atingerea obiectivelor.

Miscarea inseamna sanatate, insa pe langa activitatea fizica desfasurata dupa un plan de antrenament bine ales, dieta constituie un alt factor important de care trebuie sa tii cont. ...

Slabeste cu Proteina din Zer

Publicat on Wed, 24 August 2016 293 vizualizari

Proteina din zer reprezinta baza dezvoltarii masei musculare, dar, stiati ca se mai utilizeaza si in cazul pierderii in greutate?

Nu mai e nici un secret ca fara proteine este practic imposibil sa cresti in masa musculara. Insa ceea ce multi nu stiu probabil este felul in care lucreaza proteinele odata ingerate. ...

Top 10 trupuri de invidiat

Publicat on Fri, 19 August 2016 406 vizualizari

Atunci cand vine vorba de fitness sau bodybuilding, e important sa iti stabilesti obiective pe care le poti obtine si sa iti doresti sa fii din ce in ce mai bun.

Motivatia este cheia succesului si pentru asta am realizat un top al celor mai impresionante trupuri. ...