Campanie motivationala, promovata si sustinuta de 4fit, destinata celor pentru care depasirea limitelor nu constituie o piedica in atingerea obiectivelor.

Accepta provocarea 4fit, iar noi te premiem! Ce trebuie sa faci?

MISCARE!

4Fit sustine un stil de viata sanatos ce consta in activitate fizica zilnica, o dieta echilibrata si o atitudine pozitiva, ce te ajuta sa obtii un corp tonifiat. Tot ce iti cerem e sa accepti provocarea noastra, iar noi te premiem. Toti participantii vor castiga daca se alatura campaniei noastre #4fitchallenge.

Campania #4fitchallenge este organizata de sc. RAZMED srl (denumita în continuare « Organizator ») cu sediul în Mun Iasi, Judet Iasi, România. Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial în cauza este întocmit si facut public conform legislatiei aplicabile în România.

Sectiunea 2: Locul si durata desfasurarii campaniei

Campania #4fitchallenge este organizata si se desfasoara pe pagina de Facebook 4Fit.ro Sport Nutrition. Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresa de e-mail valida.

Campania se desfasoara în perioada 17 Octombrie – 17 Noiembrie 2016.

Sectiunea 3: Drepturi de participare  

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica, indiferent de vârsta, sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora. În cazul constatarii folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participantii respectivi vor fi descalificati.

Sectiunea 4: Protectia datelor personale

Organizatorul nu are ca scop strângerea si utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui concurs.

Sectiunea 5: Mecanismul concursului

Între 17 Octombrie si 17 Noiembrie participantii trebuie sa accepte provocarea noastra, constand intr-un plan de antrenament pentru abdomen, campanie ce se desfasoara pe parcursul a 30 de zile. Pentru a face parte din campania #4fitchallenge, participantul trebuie sa dea like paginii noastre Facebook 4Fit.ro Sport Nutrition si sa distribuie in mod public postarea de pe pagina de Facebook #4fitchallenge. Prin aceasta actiune utilizatorul isi da acordul de participare.

In decursul a 30 de zile, participantii trebuie sa urmeze planul nostru de antrenament.

Tot ce trebuie sa faceti e sa va pozati evolutia, “before-after” - o poza facuta in prima zi de antrenament si o poza in ultima zi de antrenament. In momentul in care ajungeti la finalul campaniei, trecand prin toate cele 30 de zile de antrenament, postati pe pagina de Facebook 4Fit.ro Sport Nutrition colajul format din cele 2 poze before-after avand hashtagul #4fitchallenge

In momentul in care postati pe pagina noastra de Facebook colajul cu evolutia antrenamentului, veti primi un voucher in valoare de 20 Lei si un shaker 4Fit dublu ce vor intra in posesia dvoastra in momentul plasarii unei comenzi pe site-ul nostru. Pentru a va folosi de voucher e necesar sa aveti/sa creati cont pe site-ul nostru click aici

Sectiunea 6: Premiile concursului

Fiecare premiu consta in voucher in valoare de 20 Lei, plus shaker dublu 4Fit.

Sectiunea 7: Regulamentul concursului 

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.4fit.ro la sectiunea Articole.

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în masura în care se va impune acest lucru. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra în vigoare numai dupa publicarea online.

Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

În cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiul câstigat nu se va acorda.

Sectiunea 9: Litigii  

Eventualele litigii aparute între Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

Organizatorul nu îsi va asuma nici o raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor câstigate de catre participanti.

Organizatorul nu îsi asuma nici o raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.

Organizatorul nu îsi asuma nici o raspundere în cazul în care îi sunt comunicate informatii false sau eronate.

Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati în derularea concursului ca urmare a actiunilor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.

Organizatorul îsi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.

Organizatorul îsi asuma responsabilitatea numai în ceea ce priveste acordarea premiilor.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea 4Fit sau a concurentilor înscrisi, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii înscrisi în acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din aceasta actiune.

Sectiunea 10: Contact 

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa va adresati echipei de organizare: 4fit.ro@gmail.com