“WHERE THE MIND GOES THE BODY WILL FOLLOW.”

"Legenda" Kevin Levrone este unul dintre cei mai cunoscuti bodybuilderi ai IFBB, considerat drept unul dintre cei mai atragatori si talentati sportivi din toate timpurile.

In 2016, la varsta de 52 ani, Levrone a participat la bine cunoscutul concurs Mr Olympia, misiunea acestuia fiind cea de motivare si determinare pentru ceilalti sportivi, ori dupa cum spune chiar el, fiecare persoana are o poveste...o mostenire pe care o lasa in urma celorlalti.

Pana in prezent, Levrone a inregistrat unul dintre cele mai bune recorduri in bodybuilding, castigand 23 Pro Show-uri in intreaga lui cariera. Intotdeauna dispus sa accepte noi provocari, Levrone a lansat sub semnatura lui o serie de produse pentru nutritia sportiva, suplimente ce au traversat tari din intreaga lume pana in Europa. 

Suplimentele reprezinta o suita de formule bazate pe performanta, toate dezvoltate folosind cele mai bune ingrediente si respectand cele mai riguroase standarde de control ale calitatii. Levrone si-a dorit sa dezvolte o gama de produse de nutritie sportiva pentru oricine doreste sa isi dezvolte masa musculara, sa creasca in putere, rezistenta si sa obtina cele mai bune rezultate de estetica fizica. 

Fiecare supliment in parte este creat pentru a oferi cele mai bune solutii nutritionale care te vor ajuta sa iti atingi obiectivele oricare ar fi acestea. De la protectia musculara oferita de Levro Shield, pana la structura masiva oferita de Levro Legendary Mass, suplimentele ce poarta semnatura Kevin Levrone raspunde tuturor cerintelor si te ajuta sa obtii performanta in sala de antrenament. 

Produsele le gasiti aici : click.