Toamna asta este vremea marilor schimbari! 4fit te ajuta sa devii cea a mai buna varianta a ta!

Desi in aceasta perioada a anului se accepta sa ai un look desprins din clasicul Noaptea Mortilor Vii sau din mai noul The Walking Dead, in restul anului nu este deloc ok.

 

Ca sa te ajutam in acest moment de grea incercare, noi am identificat simptomele legate de afectiunile paranormale de care suferi si avem chiar si remediul cel mai eficient. Nu, nu iti face griji, aceste remedii nu implica nici exorcism, nici apa sfintita nici alte obiecte mistice sau magice.

 

Te misti ca un zombi?

zombies-3.jpg

Esti lipsit de energie, ai sistemul imunitar la pamant, nu faci fata la efort si stres?

Sa mananci carne cruda de om este in natura ta, te intelegem, asta te ajuta sa functionezi. Dar, sa te tarasti practic pe strazi, alaturi de alti zombi, cu rani sangerande, nu este cea mai sigura tactica pentru tine. Poti fi afectat de virusi si bacterii.

Solutia ideala? Un complex de vitamine si minerale:Te ajuta sa lupti impotriva parazitilor si bacteriilor ce si-au facut casa in ranile tale deschise, contribuie la intarirea sistemului imunitar, reduce starea de oboseala, reduce inflamatiile si atenueaza durerile.Nu are rost sa fii un mort viu, daca iti petreci eternitatea in dureri si disconfort, nu?  De ce sa te tarasti cand poti sa alergi, sa dansezi si sa te bucuri de viata?

Arati ca un vampir?
Hybridenhancment.jpgLook-ul de vampir era poate la moda in 1992, cand a fost lansat celebrul film Dracula dar azi, se poarta slim, healthy and fit.

Obosesti tot timpul, chiar si la cel mai mic efort, si nu mai esti capabil sa iti urmaresti victimele pe aleile intunecate? Nici nu este de mirare, avand in vedere ca numarul de celule rosii si de hemoglobina din sange este asa de scazut.  

Cu totii stim ca vampirii sufera de anemie si din aceasta cauza au nevoie mereu de sange proaspat. Dar nici sangele uman nu mai e ce era.. acum oamenii consuma prea multa mancare procesata, prea multe E-uri si conservanti asa ca, de ce sa nu te bucuri tu de eternitate ca un vampir sprinten si voios? Incearca  un supliment alimentar pe baza de oxid nitric. O administrare pe termen lung cu oxid nitric imbunatateste semnificativ sistemul circulator, reduce tensiunea arteriala si intareste sistemul imunitar.

Te simti ca o fantoma?
1181a7a1548acffefa1715e4b38c6617cc36cbb8.gifTe-ai saturat sa se sperie oamenii de tine atunci cand ii intalnesti pe strada dupa lasarea intunericului? Cu siguranta ca da, mai ales ca tu esti o fantoma prietenoasa.

Acest comportament al celor din jur te face sa te simti deprimat, anxios si nervos.
Faptul ca ai trecut in lumea de dincolo, nu trebuie sa fie un impediment pentru viata ta sociala. Incearca un supliment alimentar pe baza de Gaba ce reduce starea de anxietate; reduce stresul si insomnia; imbunatateste memoria si ajuta la buna functionare a sistemului nervos.

Acum poti renunta la mantia alba tip cearsaf sub care te ascunzi si ii poti lasa pe ceilalti sa te cunoasca in toata splendoarea ta.

Te transformi in varcolac?

Werewolf_HD.jpg

Acum esti om, acum esti lup, iar om si iar lup. Toate aceste transformari nu sunt numai obositoare dar, exercita si o presiune foarte mare asupra articulatiilor si ligamentelor tale. In loc sa iti manifesti fustrarile scotand la iveala ce mai intunecata latura a personalitatii tale,  incearca un supliment pe baza de Glucozamina.

Glucozamina imbunatateste sanatatea articulatiilor, reduce durerea, reduce erodarea cartilajului articular si accelereaza vindecarea de entorse comune si tulpini musculare.

Glucosamina ajuta chiar si la imbunatatirea musculaturii. Ca un varcolac care se respecta, cu siguranta ca vrei sa fii in cea mai buna forma a ta atunci cand incepi filmarile la Twilight. Vampirii aceia nesuferiti, care alearga sprinteni prin ploaie si stralucesc in soare, cu siguranta ca nu mai sunt adversari pe masura ta acum.

Si tu poti fi o vrajitoare ravisanta!

sss.jpg

Da, da, este job-ul tau sa fii o vrajitoare zbarcita si morocanoasa. Este in  descrierea job-ului inca din cele mai vechi timpuri dar, lumea s-a schimbat! Nu ai putut sa nu observi ca in ultimul timp, tot mai multe vrajitoare tinere si frumoase se perinda prin fata ta.

Formula magica "Oglinda, oglinjoara, cine este cea mai frumoasa din tara?" nu o sa te ajute sa scapi de ridurile nefaste dar, daca introduci in dieta ta alimentara un supliment pe baza de Coenzima Q10, vei fi vesnic tanara si plina de energie.

Coenzima Q10 ajuta la asimilarea vitaminei E in organism; asigura pielii un aspect tanar si luminos; poate stimula productia de insulina; regleaza tensiunea arteriala si reduce considerabil ridurile, inlatura petele si ajuta la vindecarea cicatricelor.

Este Skel-ator cumva noul tau nickname?

tenor.gif

In loc de picioare ai doua oase, in loc de maini la fel, chiar si in loc de sprancene ai tot 2 oase. E si normal, doar esti un schelet veritabil. Din aceasta cauza, sunetul unei trosnituri in timp ce colinzi strazile impreuna cu prietenii tai de Halloween, nu este ceva ce ti-ai dori sa auzi. Un os rupt pentru tine este o adevarata tragedie, avand in vedere ca oasele sunt singurul lucru ce te impiedica sa te dezintegrezi.

Pentru binele tau, nu iti asuma riscul de a deveni o gramada de oase in mijlocul strazii si ia Animal Flex. Desigur ca ai putea sa incerci si varianta traditionala de a consuma mai mult lapte dar, sa fim seriosi, si tu si noi stim ca o sa ajunga pe podea. Bani irositi!

Mai bine economiseste bani si bucura-te de toate proprietatile unui supliment alimentar ca Animal Flex. Fiecare pachet are la baza un complex de ingrediente atent selectionate ce au ca scop: refacerea tesutului conjunctiv, lubrifierea articulatiilor pentru a putea face fata ridicarii de greutati (cosuri pline cu bomboane si alte minunatii), reabilitarea si reducerea durerii si  hranirea cartilajului si tendoanelor cu nutrientii necesari unei sanatati optime.

Hulk este idolul tau?

Avengers_age_of_ultron_hulk-art.jpg

In loc sa te enervezi si sa te faci verde de suparare  la fiecare hop pe care il intalnesti in cale, mai bine  fii puternic si musculos ca Hulk.
Nu e usor sa fii ca indragitul capcaun. Ai nevoie de antrenamente intense si de o dieta alimentara adecvata.

Stii care este secretul lui Hulk? Creatina!

Creatina  este un supliment alimentar ce ajuta la dezvoltarea musculaturii, la cresterea nivelului de forta si anduranta si la imbunatatirea performantelor sportive

Toamna asta este vremea marilor schimbari. Stim ca este dificil sa renunti la vechile obiceiuri, mai ales cand esti o fiinta nemuritoare si le-ai practicat de mii de ani, dar lumea evolueaza si trebuie sa te adaptezi. Acum se poarta slim, fit and strong !

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare! Sfaturile legate de nutritie sunt  insa corecte si te vor ajuta sa iti transformi corpul si sa obtii masa musculara mult visata. Mai mult decat atat, 4Fit ti-a pregatit reduceri de pana la 60% la cele mai cautate suplimente nutritive in oferta speciala de Halloween: click aici.