Te-ai plictisit de aceleasi shake-uri banale? Iti doresti o varietate mai larga de proteine?

Fie ca doresti sa cresti in masa musculara, sa slabesti sau doar sa iti tonifiezi musculatura, dieta ta trebuie sa includa cel putin 1 shake proteic.

Proteinele reprezinta un macronutrient esential in dezvoltarea masei musculare si mentinerea unui corp tonifiat, asadar, prepararea shake-urilor este primordiala. Fie ca alegi o reteta simpla sau una mai complicata, noi ti-am pregatit cateva retete ce adauga un plus de gust si savoare shake-ului tau.

Pentru fiecare reteta pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca pana cand obtii consistenta dorita. In functie de numarul de calorii necesar si preferintele in materie de gust, poti modifica din cantitatile propuse pentru a obtine shake-ul dorit. Improvizeaza cu incredere si bucura-te de un shake delicios!

Micul dejun

Cea mai importanta masa a zilei este din pacate si cea mai ignorata: micul dejun. Importanta micului dejun nu poate fi contestata de nimeni, iar atunci cand adopti un stil de viata sanatos, micul dejun este esential. Noi iti propunem cateva alternative de shake-uri proteice pe baza de nuci si/sau cafea ce furnizeaza energie si forta organismului. Pentru asta ai nevoie de un supliment proteic cu sau fara aroma, in functie de varianta de shake pe care o alegi.

Mix fructe de padure

Renunta la smoothie-urile pe baza de zahar si alege sa consumi doar shake-uri proteice pe baza de fructe de padure. Aceste shake-uri sunt usor de preparat si au o baza nutritionala bogata in vitamine si minerale. Ai nevoie doar de un supliment proteic cu aroma de vanilie sau fructe de padure si o reteta numai buna de preparat.

Principalele ingrediente ale acestor retete sunt capsunile si afinele. Asadar, cu aceste retete vei obtine doza ideala de vitamine A, B si K, dar si minerale precum calciu, magneziu si fosfor.

Ciocolata si Unt de Arahide

Daca ti-e pofta de ciocolata si nu rezisti tentatiei, noi iti propunem o varianta mult mai sanatoasa. Shake-ul pe baza de ciocolata si unt de arahide este o optiune ideala pentru iubitorii de dulce si nu numai.

Crestere in masa musculara

Cresterea masei musculare presupune si o crestere in greutate, cu mese bogate in calorii si proteine. Pentru asta noi iti propunem cateva retete eficiente pentru dezvoltarea masei musculare.