Castiga acest pachet in valoare de 400 LEI! DA! Toate produsele din imagine :D ! Tot ce trebuie sa faci este sa aplici o comanda pe site-ul www.4fit.ro si apoi sa adaugi un comentariu "Particip" la postarea de pe pagina de Facebook 4Fit.ro Sport Nutrition

REGULAMENT CONCURS  “TOMBOLA 4FIT”

Sectiunea 1: Organizatorul Concursului 

Concursul „Tombola 4Fit” este organizat de sc. RAZMED srl (denumita în continuare « Organizator ») cu sediul în Mun Iasi, Judet Iasi, România. Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial în cauza este întocmit si facut public conform legislatiei aplicabile în România.

Sectiunea 2: Locul si durata desfasurarii concursului  

Concursul „Tombola 4Fit” este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook 4Fit.ro Sport Nutrition. Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresa de e-mail valida.

Concursul „Tombola 4Fit” se desfasoara în perioada 12 - 29 februarie 2016.

Sectiunea 3: Drepturi de participare  

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica, indiferent de vârsta, sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora. În cazul constatarii folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participantii respectivi vor fi descalificati.

Sectiunea 4: Protectia datelor personale

Organizatorul nu are ca scop strângerea si utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui concurs.

Sectiunea 5: Mecanismul concursului

Între 12 februarie si 1 martie participantii trebuie sa aplice o comanda pe site-ul www.4fit.ro
Pentru a intra în concursul organizat de 4Fit, participantul va trebui sa ridice comanda de la curier(pana pe 29 februarie 2016) si sa adauge un comentariu "Particip" la postarea "Tombola 4Fit" de pe pagina de Facebook 4Fit.ro Sport Nutrition. Prin acesta actiune clientul isi da acordul de participare la concurs.
Pe 29 februarie la ora 12 PM 4Fit va opri concursul. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti (prin intermediul RANDOM.ORG), numele lui va fi anuntat pe pagina de Facebook 4Fit.ro Sport Nutrition in cursul zilei de 1 martie 2016.
Organizatorul va lua legatura cu castigatorul si se vor stabili toate detaliile necesare pentru expeditia premiului.

Sectiunea 6: Premiile concursului

Premiul consta intr-un pachet cu valoare totala de 400 lei.

Produse din pachet sunt:

MusclePharm Amino1 100g

BPI Best BCAA 70g

AllNutrition Whey Protein 908g

ActivLab ZMA 60 caps

Grenade Creatine 250g

Dymatize Amino Pro 70g

Weider Manusi WLG 1010

Shaker 4Fit

Geanta 4Fit

Organizatorul va acoperi platile aferente transportului.

Sectiunea 7: Regulamentul concursului 

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.4fit.ro la sectiunea Articole.

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în masura în care se va impune acest lucru. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra în vigoare numai dupa publicarea online.

Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

În cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiile câstigate nu se vor acorda.

Sectiunea 9: Litigii  

Eventualele litigii aparute între Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

Organizatorul nu îsi va asuma nici o raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor câstigate de catre participanti.

Organizatorul nu îsi asuma nici o raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.

Organizatorul nu îsi asuma nici o raspundere în cazul în care îi sunt comunicate informatii false sau eronate.

Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati în derularea concursului ca urmare a actiunilor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.

Organizatorul îsi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.

Organizatorul îsi asuma responsabilitatea numai în ceea ce priveste acordarea premiilor.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea 4Fit sau a concurentilor înscrisi, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii înscrisi în acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din aceasta actiune.

Sectiunea 10: Contact 

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa va adresati echipei de organizare: 4fit.ro@gmail.com