Tu ce ai facut astazi pentru corpul tau? - Campanie motivationala, promovata si sustinuta de 4fit, destinata celor pentru care depasirea limitelor nu constituie o piedica in atingerea obiectivelor.

Miscarea inseamna in primul rand sanatate iar timpul e un factor ce sta deseori in calea acesteia. Aceasta campanie are ca scop constientizarea importantei sportului/alimentatiei corecte  in vietile oamenilor.

Stabilirea unor obiective reprezinta cel mai important pas spre succes. Frica de a da gres este deseori intalnita iar oamenii trebuie sa realizeze ca fara efort depus si motivatie nu vor ajunge departe. Nu renunta cand ai obosit ci cand ti-ai indeplinit scopul!


Nu conteaza tipul de sport pe care il practici atata timp cat acesta exista. Inceputul este intotdeauna mai greu, dar cand rezultatele incep sa se vada, va deveni o obsesie. 

Prin campania "Tu ce ai facut astazi pentru corpul tau?", promovam sportul si incercam sa ii motivam pe oameni sa il practice. Lipsa informatiilor de calitate si a motivatiei de orice fel ii poate impiedica pe multi sa-si doreasca sa fie mai buni si sa munceasca mai mult. Intr-o lupta aprinsa cu ceea ce am numi "comoditate", tot ce conteaza e sa vrei sa fii mai bun decat tine, in fiecare zi!

De asemenea, ne dorim  sa ridicam un semn de intrebare si persoanelor care poate isi neglijeaza corpul. Un corp frumos si sanatos inseamna si o minte sanatoasa, rezultatele avandu-si baza in munca si dorinta de a evolua. In acest caz nu doar miscarea este importanta ci si alimentatia corespunzatoare.


Tocmai de aceea, 4fit.ro a decis sa ii premieze pe cei a carui scop este sa se autodepaseasca si sa devina mai buni! Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie este sa postati o fotografie cu voi ( pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/4fit.ro ) si ce ati facut astazi pentru corpul vostru, insotit de o scurta descriere. Sunteti liberi mai apoi sa va etichetati si sa share-uiti imaginea.

Cele mai apreciate 3 fotografii vor fi premiate cu:

Locul 1: Voucher 500 lei + shaker si tricou 4Fit
Locul 2: Voucher 300 lei + shaker si tricou 4Fit
Locul 3: Voucher 200 lei + shaker si tricou 4Fit
Campania incepe pe 30 martie si se va termina pe 6 aprilie. Multa Bafta!

"Train insane or remain the same"