Tonifiere, flexibilitate, siguranta si control absolut!

Kickboxing-ul este un antrenament de intensitate mare care implica multa miscare si forta si reprezinta o alternativa buna la antrenamentul tau obisnuit de cardio.

Datorita numeroaselor beneficii ale acestui tip de antrenament, din ce in ce mai multe sali de fitness s-au echipat cu saci de box si antrenamentele de kickboxing au fost introduse in programul habitual.

Daca nu stii prea multe despre beneficiile acestui tip de antrenament, noi iti vom prezenta in continuare cateva din cele mai importante:

 

Tonifierea intregii mase musculare:  Acest tip de antrenament tonifica atat partea superioara cat si cea inferioara a corpului prin intermediul contractiei muschilor atunci cand sunt aplicate lovituri in sacii de box. De asemenea, in timp, creste nivelul de forta si anduranta al organismului, asa ca te vei simti din ce in ce mai puternic/puternica.

Creste flexibilitatea:  Inainte de un antrenament de kickboxing fa exercitii de stretching timp de 15 minute pentru a-ti incalzi corpul si pentru a-l pregati pentru activitatea urmatoare. Urmand un antrenament regulat de kickboxing vei vedea in timp o imbunatatire considerabila a flexibilitatii corpului tau.

Imbunatateste circulatia: Lectiile de kickboxing determina cresterea ritmului cardiac si, prin urmare, imbunatatesc circulatia.

Reduce stresul:  Te ajuta sa scapi de stres, de starea de anxietate sau de nervi. Ce solutie mai buna decat sa iti descarci nervii pe un sac de box?

Antrenament complet: Kickboxing-ul este un tip de antrenament care antreneaza toti muschii corpului si reprezinta combinatia perfecta intre exercitiile cardio si exercitiile de forta.

Siguranta:  Este o metoda perfecta de autoaparare. Datorita faptului ca forta ta fizica creste, capeti incredere in tine si in situatii neplacute vei fi capabil(a) sa te aperi.

Arde rapid caloriile: In timpul acestui tip de antrenament ritmul cardiac creste considerabil si acest lucru va determina o ardere rapida a caloriilor si o scadere considerabila in greutate.

Control absolut: Fiecare serie de lovituri in sac cu pumnii si picioarele necesita o coordonare precisa din partea ta asupra membrelor superioare si inferioare.

Este distractiv: Este un tip de antrenament care te solicita extrem de mult dar care este in acelasi timp si distractiv.

Noi te provocam sa incerci acest tip de antrenament si vei vedea in scurt timp beneficiile majore pe care le va avea asupra corpului tau!

 

sursa: mundofitness.com